OVERNATTING

Nøtterøy rundt starter tidlig for å sikre best mulig forhold for de som skal padle. Det er lite båttraffik så tidlig på dagen. Vi informerer her om de ulike overnattingsalternativer som finnes i området. Dersom tilstrekkelig mange melder ønske om frokost, vil vi vurdere å servere det.  Det blir da servert en enkel frokost (brød, pålegg, juice) ved startområdet. Mer info kommer etter hvert.

BOBIL
Overnatt i bobil kan gjøres ca 400m fra klubbhuset og startområdet. Parkeringen er kommunal i regi av Tønsberg Parkering AS. Den koster 20kr/time eller 150 kr/døgn. Parkeringen er populær i helgene om sommeren. Se denne linken for informasjon.

TELT
Det er mulig å bo i telt på plenen utenfor klubbhuset. Der vil det være tilgang til toalett/dusj på kvelden før under rigging av startområdet og fra kl 06:00 på løpsdagen. Det er ikke matlagingsmuligheter.

HOTELL
Det finnes en rekke hotell i sentrum av Tønsberg i ulike prisklasser. Se alternativer på denne linken.  Bil med kajakk kan fra fredag ettermiddag parkeres på arenaparkeringen i nærheten av klubbhuset.
Ønsker man å bo rolige omgivelser er Borge Hotell et bra alternativ; lite strandhotell ved idylliske Husøysund ca 15 min med bil fra startområdet. Billigere enn sentrumshotellene.

CAMPING
Dersom man ønsker en hel helg i skjærgården med mulighet for å padle også på søndagen, så er det mulig å leie seg inn på campinghytte på Fjærholmen på Nøtterøy; ca 15 min med bil til startområdet. Info på denne linken.
Det finnes også andre campinghytter/-plasser i Tønsberg/Nøtterøy-området.