Nøtterøy rundt

De 3 første båtene ved Vrengensundet i 2017. Til høyre vinner avNøtterøy rundt 2017, Karl Anders Sletsjøe (Strand Kajakklubb), i midten vinner av K2 Truls Aabol og Knut Holman (Tønsberg Kajakk Klubb/Olympia Sport) og til venstre nr 2 iAnders Winther-Hansen (Oslo Kajakklubb). Foto: Vibecke G. Fevang

Tønsberg Kajakk Klubb ønsker hvert år velkommen til Norges eldste og mest tradisjonsrike langløp – Nøtterøy rundt 32 km (hovedløpet rundt øya) og 15 km (kortløype ut Kanalen og gjennom Ekenessundet med vending ved Barneskjær). 

I 2019  blir Nøtterøy rundt arrangert lørdag 29. juni.  Vi har tradisjonelle konkurranseklasser for de som ønsker å padle raskt, samtidig har vi også klasser for tur- og havpadlere. Dette er et arrangement hvor alle som er glade i å padle kajakk kan delta. Trykk her for mer detaljer om løpet og kart for de 2 distansene.  Informasjon om priser og påmelding finner du på denne linken.

Nøtterøy rundt går i flotte omgivelser i Vestfolds varierte skjærgård, og på en tid av året hvor det vil være mange skuelystne langs løpet. Dette er et løp for den ambisiøse maratonpadler som ønsker å konkurrere og den vanlige turpadler som ønsker en utfordring . Vi har både en lang og en kort distanse. På den lengste distansen så blir det i år 2 drikkestasjoner hvor det serveres saft/vann og noe frukt. Det gir den vanlige mosjonist anledning til en pause og kanskje strekke litt på beina før padlingen fortsetter. Første stasjon blir ved Tenvik etter 11 km, neste stasjon blir i Årøysund etter ca 20 km.

Vibecke Fevang serverer drikke til Anders Sæbøe i 2017.

Nøtterøy rundt sponses av bl.a. Olympia Sport AS som også i år har satt opp en uttrekkspremie som trekkes blant de som deltar på begge distansene.

Tidsprogram :
07:30 – Løpsinfo for 32km ved klubbhuset
08:00 – Start 32 km – alle klasser
08:05 – Løpsinfo for 15km ved klubbhuset
08:30 – Start 15km – alle klasser
ca 12:30 – Premieutdeling og trekning av gavepremier

 Les historien om Nøtterøy rundt: Langløp siden 1935